MegrendelésAmennyiben termékeim elnyerték tetszését, könnyen és gyorsan megrendelheti azokat. Lepje meg szeretteit vagy díszítse otthonát kalocsai hímzéssel! Ajándékozza üzleti partnereinek ezt a csodás hungarikumot, a magyar népművészet legkedveltebb motívumainak egyikét!

A megrendeléshez kérem, küldjön üzenetet az alábbi e-mail címre: kalocsaihimzes@gmail.com.


Tudnivalók a megrendeléshez / Vásárlási feltételek:

Az e-mailben történt megrendelést követően 1-2 munkanapon belül választ küldünk Önnek, melyben visszaigazoljuk megrendelését,és a termékek típusától és mennyiségétől függően, a szállítás várható időpontját.
A küldemény kézbesítése Magyarország területén belül postai utánvétellel történik. Külföldi címről történő kérés esetén, a kézbesítés részleteiről e-mailben tájékoztatjuk. A honlapon feltüntetett árak magyar forintban értendő bruttó árak, melyek az ÁFÁ-t tartalmazzák.Ezen felül csomagküldési díj kerül felszámításra, melynek összege a Magyar Posta Zrt. mindenkori díjszabásához igazodik.

20.000 Ft feletti megrendelés esetén a csomagküldés ingyenes, annak költségeit átvállaljuk!

A honlapon feltüntetett termékek esetében előfordulhat a színárnyalatok és a minták apró, kismértékű változtatása,melynek jogát fenntartjuk!