Jogi nyilatkozatJelen weboldalak, az azokon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azoknak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az Aranytű Bt. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.
Felhívom a figyelmét, hogy a fentiekben részletezett feltételektől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. A tartalom tulajdonosa minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.
Copyright © 2011 Aranytű Bt. Minden jog fenntartva.
Adatbiztonsági információ: Az Aranytű Bt. tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. Az elektronikus úton vagy telefonon keresztül gyűjtött adatokat kizárólag a kért szolgáltatás teljesítéséhez használjuk fel. A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Amennyiben további kérdése van, készséggel állunk rendelkezésére a kalocsaihimzes@gmail.com e-mail címen.